Jogi közlemény

JOGI KÖZLEMÉNY

1. A weboldal készítői, tulajdonosai Rományi Ádám (8000 Székesfehérvár, Turóczi utca 2.), Kersák József (8600 Siófok, Aradi Vértanúk útja 109.), Ternák Ferenc (8000 Székesfehérvár, Kelemen Béla utca 39. 3/7), továbbiakban Szolgáltató.

2. A WEBOLDAL HASZÁLATÁNAK FELTÉTELEI

Bárki használhat a felejthetetlenemlek.hu oldalaira mutató hivatkozást (link), azonban a felhasználás módja és terjedelme nem sértheti a jelen Szolgáltatási Feltételek 3. pontban meghatározott feltételeket;

Tilos frame keretrendszer készítése a Honlap tartalma köré;
Tilos a Szolgáltatóval való kapcsolat valótlan feltüntetése;

Nem tehet közzé valótlan információt a Szolgáltató termékeiről vagy szolgáltatásairól;

3. A TARTALOM ÉS SZELLEMI TULAJDONJOGOK

A Szolgáltató Honlapjának arculata, tartalmának összeválogatása, elrendezése, szerkesztése, valamint maga a tartalom (a továbbiakban: Tartalom) egyéni, eredeti jellege következtében szerzői jogvédelem alá esik.

A szerzői jog jogosultja a Szolgáltató (1 pont), ezért kizárólag a Szolgáltató jogosult minden egyes felhasználás mások számára történő engedélyezésére.

A Szolgáltató előzetes írásbeli engedélye nélkül tilos a Tartalom egészét vagy részeit bármilyen formában sokszorosítani, másolni, újraközölni, terjeszteni vagy tárolni. Úgyszintén tilos a Tartalomból eredő vagy azon alapuló bármilyen anyag vagy mü készítése, átdolgozása, ideértve különösen a fotókat, videofelvételeket és szövegeket, engedély nélküli forgalmazását és árusítása.

A Szolgáltató azonban hozzájárul ahhoz, hogy a Felhasználók saját, személyes használatra a web oldalak kivonatait saját számítógépen tárolják, vagy kinyomtassák. Bármiféle üzleti jellegü felhasználáshoz azonban a Szolgáltató előzetes, írásbeli hozzájárulása szükséges. A Felhasználónak tiszteletben kell tartania a Tartalomhoz kapcsolódó összes szerzői és más jogot.

A Szolgáltató a Tartalom egészét vagy részeit bármikor, előzetes értesítés nélkül módosíthatja, korszerüsítheti, vagy visszavonhatja.

A szerzői jog megsértésének polgári jogi (a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. Törvény 94. §) és büntetőjogi (Btk. 329/A. §) következményei lehetnek.